Milyen hangulatemelő és kedélyjavító hatása van a doTERRA Copaibának a mindennapokban?

Egy korábbi cikkemben arról írtam, hogy hány féleképpen lehet használni az illóolajokat. Az illóolajok aromatitkus használata, a párologtatás a legegyszerűbb, legbiztonságosabb és legkönnyebb módja ennek.

Hideg- vagy ultrahangos párologtató segítségével, az illóolaj átalakul vízgőzzé, ami a levegőbe kerül és tisztítja a levegő minőségét, illatosít, eloszlatja a kellemetlen szagokat és jó hatással van az érzelmi állapotra. Emellett kedélyjavító, hangulatemelő és stresszoldó hatása is van.

A doTERRA Copaibának számos jótékony hatása van, ezért a mindennapok különböző területein használható. Mivel erőteljes antioxidáns és immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik, ezért használata széleskörű. Belsőleg is használható, növényi kapszulában vagy szájon át, nyelv alá csepegtetve. A Copaiba egyik fő tulajdonsága az ideges érzések nyugtatása. Épp ezért a Copaiba aromatikus használata mentális-lelki változásokat tud előidézni.

A lentiekben, ezekről a hangulatemelő és kedélyjavító praktikákról írok néhány konkrét tippet és tanácsot, ahol a Copaiba, más doTERRA illóolajokkal együtt használható.

Pihentető alvás:

– 3 csepp Copaiba

– 3 csepp Levendula

– 2 csepp Vetiver

– 2 csepp Vadnarancs

Relaxáció, nyugalom:

– 4 csepp Copaiba

– 3 csepp Tömjén

– 3 csepp Levendula

Fókusz, motiváció:

– 3 csepp Copaiba

– 3 csepp Vadnarancs

– 3 csepp Citrom

– 2 csepp Rozmaring

Jókedv, pozitivitás:

– 3 csepp Copaiba

– 3 csepp Vadnarancs

– 2 csepp Szegfűszeg

– 2 csepp Citrom

Önszeretet, önelfogadás:

– 3 csepp Copaiba

– 3 csepp Vadnarancs

– 3 csepp Bergamot

– 2 csepp Geránium

Energia:

– 3 csepp Copaiba

– 3 csepp Citrom

– 2 csepp Tangerine

– 2 csepp Borsmenta

Frissítve: 2019-09-24