Miért használj doTERRA illóolajokat?

Mik a doTERRA illóolajok?

A doTERRA esszenciális illóolajok a növények esszenciájából kinyert, egészségügyileg kedvező hatású, természetes aromájú összetevők. Ezek a természetes aromás vegyületek, megtalálhatók a magvakban, fakérgekben, szárakban, gyökerekben vagy egyéb növényi részekben. Az illóolajok hatékonysága és minősége messze fölülmúlja, ezek enyhe vagy egészen erőteljes illatát.

Az egyik legfontosabb tulajdonságuk a szupererős hatás. Ezek az olajok kb. 50-70-szer erősebbek, mint a hagyományos gyógynövények.

1 csepp borsmenta = kb. 27-28 csésze borsmenta tea

Sokan gondolják azt, hogy ezek az olajok megfizethetetlenek. Az igaz, hogy a vásárló egyszerre ad ki egy nagyobb összeget, de ha ezeket lebontjuk cseppenkénti összegekre, akkor már sokkal kedvezőbbnek tűnik. Adagonként számolva igenis megfizethetőek a doTERRA esszenciális olajok, főleg ha a testi-lelki egészségünk csupán néhány forintba kerül cseppenként.

1 csepp borsmenta = kb. 24 Ft

A doTERRA illóolajok hatékonyak, mivel minden olaj több száz különböző összetevőből áll, amelyek sokoldalú tulajdonságuk révén győzik le a fenyegetéseket, anélkül hogy a szervezet ellenállóvá válna velük szembe. Ezek az olajok sejtszinten oldják meg a szervezet problémáit és a kiváltó okokat.

A doTERRA illóolajok CPTG (Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőség) tanúsítvánnyal vannak ellátva, ami minőségi és 100%-osan tiszta olajokra vonatkozik. A doTERRA illóolajok terápiás minőségű olajok, ami hosszan tartó egészségügyi előnyökhöz vezet. Azért fontos odafigyelni az illóolajokon feltüntetett összetevőkre és a megfelelő szabályozásra, ugyanis ezek gyakran lehetnek félrevezetőek, alacsonyabb minőségűek, mivel mérgező és mesterséges illatanyagokat tartalmazhatnak.

A doTERRA illóolajok használata biztonságos.

Mi a különbség a doTERRA illóolajok és egyéb illóolajok között?

Sok olajról állítják azt, hogy terápiás minőségű és tiszta, de kevés olaj van szigorú kémiai összetétel vizsgálatoknak alávetve.

A doTERRA illóolajok nagy előnye:

  • a növények természetes közegben vannak betakarítva
  • szennyeződésektől, rovarirtó szerektől mentes termékek
  • organikus, igazoltan tiszta illóolajok
  • minden szállítmány és olajkivonat szigorú követelmények szerint van ellenőrizve
  • szakképzett emberek vizsgálják az illóolajok jótékony hatását, elkerülve minden káros mellékhatást

Mi a doTERRA küldetése?

A doTERRA, az illóolajok egy új generációját hozta létre, ami az embereknek egy természetes és biztonságos egészségmegőrző alternatívát kínál fel.

A doTERRA illóolajok célja:

  • minél több emberhez és háztartásba eljuttatni a doTERRA illóolajok terápiás minőségű, élet- és egészségjavító hatásait
  • kapcsolatteremtés a hagyományos és az alternatív egészségmegőrzés között
  • továbbképzési lehetőségeket biztosítani az illóolajok terápiás felhasználási lehetőségeiről
  • kapcsolatot teremteni olyan emberekkel, akik az öngondoskodó egészségmegőrzés alternatívája iránt érdeklődnek
Frissítve: 2019-09-24