A légzőszerv támogatása doTERRA Air/Breathe termékekkel

Főleg a hidegebb és nyirkosabb időszakban nagyon fontos a légzőszervek megfelelő működése. A mély és tiszta légzésnek nem csak hogy felszabadító, de élénkítő hatása is van. Élénkítő és energizáló hatással van az elmére, valamint frissítő és tisztító energiával látja el az egész szervezetet.

Az élet legfontosabb és elengedhetetlen feltétele a légzés, ami az életerő biztosítéka.

A doTERRA-nak több olyan tereméke is, amelyek nagyon sokat tudnak segíteni ebben. A doTERRA Air vagy Breathe termékek olyan illóolaj-keverékeket tartalmaznak, amelyek fenntartják a tiszta légutakat és könnyítik a légzést. Főleg a szezonális veszélyek idején nagy támogatást nyújtanak a légzőszervek megfelelő működésében, valamint hatékonyan orvosolják a légzőszervi problémákat.

A lenti termékek hűsítő és frissítő aromája különböző felhasználási módokat biztosít. Bármelyik termékre is esne valakinek a választása, mindegyik nagyon jó választásnak számít, ugyanis ezek mind lehetővé teszik a könnyű légzést és a tiszta légutakat egészségét.

 1. doTERRA Breathe Vapor Stick

doTERRA Breathe Vapor Stick

doTERRA Breathe Vapor Stick

Ez a stick könnyen használható, ami kényelmet és gyors felszívódást biztosít. Bármikor és bárhol használható, főleg a mellkas, torok, nyak vagy hát részein bekenegetve. Ezzel az egyedülálló és könnyen a szervezetbe jutó módszerrel nagyon egyszerűen lehet megtámogatni a tiszta és egyszerű légzést, valamint nyugtatni az orrmelléküregeket. Topikálisan, helyileg is nagyon jól hat, de aromatikusan is élvezhető hatékonysága. Ez a gyors és kényelmes adagolórendszer akár nagyobb gyerekek esetén is használható, helyileg vagy aromatikusan.

 • fenntartja a könnyű és tiszta légzést
 • hűsítő és nyugtató érzést nyújt nehéz légzés vagy köhögés esetén

 

 1. doTERRA Breathe légzőszervi cukorka

doTERRA Breathe légzőszervi cukorka

doTERRA Breathe légzőszervi cukorka

Ez a cukorka a legjobb CPTG illóolajokat tartalmazza, ami az egyik legkényelmesebb módja a légzőszervek tisztításának. Ez a keverék tartalmazza a citrom, borsmenta, eukaliptusz, kakukkfű, orvosi citromfű és kardámom illóolajokat.

 • elősegíti a légzést és fenntartja a tiszta légzőszervek működését
 • támogatja az általános légzőszervi egészséget

 

 

 

 1. doTERRA Air/Breathe légzőszervi illóolaj-keverék

doTERRA Air/Breathe légzőszervi illóolaj-keverék

doTERRA Air/Breathe légzőszervi illóolaj-keverék

Ez az illóolaj-keverék segíti a tiszta légzést és az egészséges légzőszerv működését. Ez a keverék tartalmazza a babérlevelet, borsmentát, eukaliptuszt, teafát, citromot, ravensarat és kardámomt.

 • hörghurut, asztma, nehéz légzés, krupp, influenza, nátha, megfázás esetén nagyon jól hat
 • elősegíti az általános egészséges légzőszervi működést
 • csökkenti a szezonális veszélyeket
 • helyileg, mellkason tökéletesen alkalmazható megfázás, meghűlés vagy nátha esetén
 • éjszakai párologtatása elősegíti a nyugodt és pihentető alvást
 • tenyerekből inhalálva tisztítja a légutakat és könnyíti a légzést

 

Frissítve: 2019-09-19